Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Citroën

 Test: Citroën C4 VTS – Vive la différence
05.06.05: Citroën har de siste årene lansert nye modeller på rekke og rad, vi nevner blant annet C2, C3 og C5. Men som dere ser har det vært et hull i modellspekteret, det manglet en mellomklasse bil, som C4. Vi tester 3-dørs versjonen, og det er ikke noen hvilken som helst modell heller. Vi kjører nemlig verstingen med 180 hk!
Les mer
 Lansering: Citroën C2
26.09.03: Motorweb.no har vært og prøvekjørt Citröens nye, lille baby, C2. Bilen er bygget på samme plattform som Citröen C3, men skal henvende seg til en litt annen målgruppe.
Les mer
 Test: Citroën C8 Hdi
14.06.03: Motorweb hadde planlaget en tur til Sverige med venner, men spørsmålet blir jo som alltid når man er flere enn 4 personer, skal man kjøre 1 eller 2 biler? Vi var heldige og fikk prøvekjøre en Citroën C8 fra Citroën Norge. Spørsmålet var ikke da hvor mange folk du fikk med deg, men hvor mange du vil ha med deg. Les testen og finn ut hva vi synes om Citroën’s store flerbruksbil.
Les mer
 Lansering: Citroën C3 Pluriel
31.05.03: Citroën har hatt stor fremgang de siste årene og utvider nå sin modellpark med C3 Pluriel. Som navnet tilsier bygger Pluriel på samme plattform som C3. Dette er Citroëns plattform i B segmentet og Citroën har dermed tre biler som alle er bygget på samme plattform
Les mer
 Test: Citroën C5 2,2 Hdi
13.05.03: Det er alltid gøy med nye biler der gadgetfaktoren er stor. Vår testbil var denne gang en Citroën C5 stasjonsvogn med en 2,2 liters dieselmotor. Bilen var godt utstyrt med blant annet morsomme gadgets som navigasjon, ryggeradar og elektrisk justerbare skinnseter. Testbilen var i tillegg utstyrt med den mest avanserte versjonen av Citroëns adaptive fjæringssystem, Hydraktiv 3+.
Les mer
 Test: Citroën C3
17.04.03: Motorweb hadde gleden av å låne Citroëns lille sjarmtroll C3. Bilen vil kanskje av mange gamle Donald Duck lesere kunne forveksles med Bestemor Duck’s bil, men jeg tror ikke likhetene er så mange. Testbilen var en helt moderne bil levert med masse spennende utstyr. Det var i tillegg den hittil største motoren som tilbys i C3 vi hadde fått låne, 1,6 liters motor med 110hk.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren