Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Ford

 Test: Ford Mondeo Titanium X TDCI
25.08.06: Ford Mondeo går nå inn i sitt siste år før oppgraderingen er på plass. De siste årene har Ford Mondeo kommet i flere spesielle utstyrsutgaver. Vi testet sist Ghia X, nå er Titanium X på plass. Klarer Mondeo fortsatt å hamle opp med nykommerne som VW Passat, og en faceliftet Toyota Avensis? Vi setter Mondeo med sin kraftigste dieselmotor på prøve..
Les mer
 Test: Ford Fiesta Trend
19.06.06: Småbiler er ikke lenger hva de engang var, nemlig små. Vi har testet en av de bilene som i alle fall før i tiden var en småbil. Nå har det nesten blitt en voksen småbil. Ford Fiesta har vært med i gamet lenge, og kjempet hardt mot sterke konkurrenter som VW Polo og Toyota Yaris. Ford Fiesta har kommet i ny drakt denne våren, og vi tar med bilen ut på prøvetur.
Les mer
 Test: Ford Focus TDCI
20.11.05: Ford Focus har hatt en sterk posisjon i C-segmentet i flere år, både på grunn av kjøreegenskaper og fordi den hadde et spesielt design i forhold til sine konkurrenter. Den senere tiden har flere av de sterkeste i segmentet kommet med nye og forbedrede modeller, og det ble på tide med en facelift av den da litt tilårskomne Focus. Vi tok med oss en Focus på langtur til Sverige.
Les mer
 Test: Ford Focus C-Max TDCi
04.07.04: Når det gjelder kjøreegenskaper har Ford Focus lenge vært en av klasselederne i den såkalte Golf-klassen. Men Ford har som VW ligget på etterskudd når det gjelder utvikling av MPV’er. Når de nå endelig beveger seg inn i denne klassen og presenterer C-Max har Ford tatt utgangspunkt i Focus. Dette betyr at testbilen har et utpreget sportslig kjøreoppsett. Les mer om vår test av MPV-klassens kanskje mest sporty bil.
Les mer
 Test: Ford Mondeo Ghia X
27.06.04: Ford fikk mange lovord for utseende og kjøreegenskaper, da Mondeo ble lansert. Denne generasjonen av Mondeo begynner å trekke på årene og det er vel ikke lenge før en ny modell står klar. Vanligvis pleier ”utgående” modeller å være proppfulle av utstyr samtidig som de har få feil og problemer. Hvordan klarer en faceliftet Mondeo seg i dagens tøffe konkurranse med sterke motstandere?
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren