Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Land Rover

 Test: Land Rover Discovery 3 TD6
22.05.05: Denne gangen er det den helt nye Land Rover Discovery som står for tur. Discovery stiller i klassen fullblods firehjulstrekker. Den er først og fremst myntet på deg som er avhengig av å ha en bil du kommer fram med, uansett føre og underlag.
Les mer
 Test: Land Rover Freelander 2004
06.02.04: Motorweb.no testet i fjor en Land Rover Freelander. Siden den gang har bilen fått en oppdatering og fabrikken har gjort en rekke endringer på bilen. Vi har fått mange forespørsler fra våre lesere om hvordan den nye Freelander er i forhold til den gamle. For å kunne svare på dette spørsmålet har vi hentet ut den nye versjonen til en sammenligningstest. Er bilen blitt bedre etter ansiktsløftningen?
Les mer
 Test: Range Rover – King Of(f) The Road?
05.11.03: Land Rover er et bilmerke som har lange tradisjoner innen utvikling av terrengkjøretøy. Det hele startet i 1945 da Roverfabrikken ønsket å lage en utfordrer til den populære 2. verdenskrig Jeep’en. Denne satsningen ble en stor suksess og fabrikken har med sine modeller, Land Rover og den mer luksuriøse Range Rover ligget i fronten blant terrengkjøretøy siden.
Les mer
 Test: Land Rover Freelander Td4
13.07.03: Motorweb har lagt merke til at offroadere som Toyota RAV4, Subaru Forrester og Mitsubishi Outlander er i skuddet. Denne biltypen er blitt veldig populær i Norge på kort tid. Vi prøver denne gangen en Land Rover Freelander som kom på markedet så tidlig som i 1998.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren