Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Mazda

 Test: Mazda 5
Mazda 3 Sport29.12.05: Mazda har vært på MPV-markedet en stund med Premacy, men en oppfølger har vært etterlengtet både for publikum og forhandlerapparatet. Vi har slått kloa i en Mazda 5 og er selvfølgelig spente på om den kan hamle opp med sterke og etablerte konkurrenter som VW Touran, Opel Zafira og Toyota Verso.
Les mer
 Test: Mazda 6 - 2,3
Mazda 3 Sport01.05.05: Den forrige Mazda 6 vi testet var en businessutgave til 249.900,-. Men heldigvis har Mazda flere utgaver av 6’ern som er verdt en kikk. Vi tester denne gangen den foreløpig tøffeste. En Mazda 6 med 2,3 liters motor og det meste av utstyret du kan tenke deg.
Les mer
 Test: Mazda 3 Sport
Mazda 3 Sport06.11.04: Mazda har lenge vært litt preget av å være en bil for den eldre generasjonen. Nå prøver de å gjøre produktet sprekere og mer ungdommelig ved å lage spesielle biler. Vi har tatt med oss den mest sporty av Mazda 3-modellene, men klarer Mazda å tiltrekke seg den yngre garde med sitt nye design og Zoom-Zoom reklamekampanje? Eller skremmer de unna de trofaste kjøperne?
Les mer
 Test: Mazda RX8 – Vroom Vroom
23.09.04: Dersom du spør folk hva de forbinder med Mazda vil nok mange si trygghet, trausthet og pålitelighet. De færreste vil nok si kjøreglede, sportslighet og spreke motorer. Det er derfor ekstra morsomt å teste bilen som bryter med den allmenne oppfatning. Vi kjører denne gangen siste skudd på stammen i RX familien – Mazda RX8.
Les mer
 Test: Mazda 6 stasjonsvogn
24.09.03: Mazda har vært oppfattet som et merke for den eldre garde uten stor appell for de yngre, med unntak av et par hederlige modeller som MX-5 og MX-3. Det imaget ønsker Mazda nå å rette på og fornyer sitt modellprogram. Mazda har fått hjelp av sin eier Ford og fremstår nå som en spennende utfordrer, kanskje særlig i firmabilsegmentet.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren