Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Mercedes Benz

 Test: Mercedes-Benz E 350 T+ 4-Matic
26.09.05: Vi tester denne gangen en av markedets største stasjonsvogner, nemlig Mercedes-Benz E 350 T+ 4-Matic. Bak denne lange modellbetegnelsen skjuler det seg en bil med stor motor, god plass, gode kjøreegenskaper og 4-hjulstrekk.
Les mer
 Test: Mercedes Benz B 180 CDI
26.06.05: Mercedes har de siste årene laget biler som skal favne over de fleste stadiene i livet. Alt fra små familiebiler til de sjåførkjørte bilene. Men Mercedes vil nok ikke gi seg der. De ønsker å ha et alternativ til alle. Nye B-klasse er en slik bil.
Les mer
 Test: Mercedes-Benz CLS 350
Mercedes-Benz CLS 35007.03.05: CLS startet sin karriere som konseptbil på bilutstillingen i Frankfurt i 2003. Den gode mottagelsen der gjorde at bilen ble satt i produksjon og i 2004 kunne en kjøpe bilen i butikk. Hvordan er så CLS? Er den så revolusjonerende som fabrikken vil ha det til?
Les mer
 Test: Mercedes-Benz A 200 Avantgarde
Mercedes-Benz A 200 Avantgarde29.12.04: Mercedes-Benz har i de siste årene ekspandert sitt modellprogram kraftig. Mange rykket nok skeptisk på nesen da fabrikken lanserte A-klasse. En slik "billigbil" var noe nytt for fabrikken og brøt litt med det imaget merket har hatt. Bedre ble det ikke av den vanskelige starten første generasjon A-klasse fikk.
Les mer
 Test: Mercedes-Benz C 230 K T
07.09.04: Vi i motorweb har denne gangen vært ute og testet C-klasse. Den "nye" lille, store bilen til Mercedes-Benz. Eller for å være mer presis, C 230 K T med sportspakke. Bak dette noe kryptiske navnet skjuler det seg en bil som har gjennomgått en facelift og fått ny motor.
Les mer
 Test: SLK 200 Kompressor
07.08.04: Da Mercedes Benz lanserte første versjon av SLK i 1996 fikk bilen en overveldende mottagelse i markedet. Etter syv års tjeneste har nå bilen fått en avløser. Hvordan er så den nye? Er det blitt en sportsbil? Har fabrikken klart å videreføre det klassiske fra originalen? For å få svar på alle spørsmål tok vi bilen med på langtur til svingete vestlandsveier.
Les mer
 Test: Mercedes Benz S350
28.12.03: Mercedes Benz S-klasse har, for mange, lenge vært den ultimate direktørbilen. Nå har en rekke bilprodusenter meldt seg på i kampen om disse kundene, i hovedsak Audi, BMW og Volkswagen, og konkurransen er knallhard.
Les mer
 Test: Audi A4 1,8t Cabriolet vs MB CLK 200 Cabriolet
11.10.03: Stadig flere bilprodusenter har cabrioleter i sitt sortiment. Vi i motorweb har tatt for oss to av de produsentene som har lengst erfaring på området, nemlig Audi og Mercedes. De har begge nylig kommet med ny modell og vi tester begge bilene for å finne ut hvem som er kongen på haugen. Bli med oss på en test, både med og uten tak.
Les mer
 Test: Mercedes-Benz E 240 T – Bagasjerommets konge?
22.08.03: I fjor kom endelig Mercedes med en oppgradert E klasse. En bil det har vært store forventninger til. Sedanutgaven har klart å innfri forventningene til et kravstort publikum. Nå er endelig stasjonsutgaven på plass, og vi har fått gleden av å teste en 240 T.
Les mer
 Test: Mercedes Benz C 200 T CDI
10.06.03: Mercedes Benz C-klasse har vært og er en stor suksess for fabrikken. Siden lanseringen i mai 2000 er det blitt solgt over 1 million eksemplarer. Vi i motorweb tester denne gangen den minste dieselversjonen, nemlig C 200 T CDI. Bilen leveres i tre utstyrsvarianter og vi tester den mest sportslige av dem, Avantgarde.
Les mer
 Test: Mercedes Benz SL 500
18.02.03: For virkelig å få testet Mercedes Benz SL 500 dro motorweb til bilens hjemland, Tyskland, for å prøvekjøre. Bilen sto blankpusset på flyplassen i Hamburg og ventet på oss.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren