Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Mitsubishi

 Test: Mitsubishi Colt 1,3 Instyle
27.02.05: Vi har tidligere testet både store og raske biler fra Mitsubishi. Nå kom sjansen til å teste den Mitsubishi'n som nok vil selge best, nemlig Mitsubishi Colt.
Les mer
 Test: Mitsubishi Grandis
22.01.05: Mitsubishi har i det siste gitt oss flere spennende nyheter. De har kommet med ny Lancer, ny Colt og en råtass av en bil, Lancer EVO VIII. I tillegg har de laget en bil for deg som har savnet Space Wagon, nemlig Grandis.
Les mer
 Test: Lancer Evolution VIII
10.01.05: Det er ikke mange biler i dag som kan skilte med fem seter, rå motor, firehjulstrekk, stort vingespenn og som samtidig er en nedtunet rally-versjon.
Les mer
 Test: Mitsubishi Lancer 1,6 Sport
28.11.03: Mitsubishi er et merke som har vært til salgs på det norske markedet i en årrekke. Og nettopp det er vel noe av det som har kjennetegnet bilene deres, de har sett ut som om de ble designet for en årrekke siden. Dette ønsker nå fabrikken å gjøre noe med og lanserer nå nye modeller på løpende bånd.
Les mer
 Test: Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D
22.05.03: Motorweb har kjørt Mitsubishis største og nest dyreste bil. En Mitsubishi Pajero 3,2 l diesel. Mitsubishi har stolte tradisjoner med denne bilen, som tåler en støyt. Med den forrige Pajero-modellen vant de det prestisjetunge løpet Paris-Dakar 6 år på rad. Vi var derfor spente på om denne nye modellen kunne leve opp til disse tradisjonene.
Les mer
 Lansering: Mitsubishi Outlander
19.05.03: Mitsubishi lanserer i disse dager en helt ny bil, Mitsubishi Outlander. Vel ny og ny, bilen har vært tilgjengelig i Japan i et par år, men kommer nå til Europa. Mitsubishi Outlander er noe Mitsubishi vil kalle en cross-over av SUV og stasjonsvogn. Outlander skal kombinere stasjonsvognens komfort og SUV brukervennlighet.
Les mer
 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren