Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Opel

 Test: Opel Astra GTC
14.08.05: Alle bileprodusenter med respekt for seg selv har i dag en spydspiss, en bil som skal være det ypperste og råeste de kan klare å fremskaffe. Vi har i år kjørt VWs nyeste skudd på GTI-stammen og Citroens svar på GTI, C4 VTS. Denne gangen er vi kommet til Opel. Lyst til å bli med ut i en Opel Astra GTC og se om de klarer å døpe om GTI-klassen til GTC-klassen?
Les mer
 Test: Opel Astra 1,7 CDTI
10.04.05: Vi har tidligere testet Opel Astra og var begeistret over design og kvalitetsfølelse. Men for et stasjonsvognelskende folkeslag er det nok mange som har ventet på stasjonsvognen. I tillegg har vi nordmenn begynt å få en forkjærlighet for dieselmotorer.
Les mer
 Test: Opel Astra
21.08.04: Det har vært med spenning vi har ventet på å få kjøre den splitter nye Opel Astra. For det første har Opel for alvor gjort spennende grep med designet. De har begynt å få til interiøret, og sist men ikke minst har de jobbet intenst med å få til en bil som skal gi deg kjøreglede.
Les mer
 Test: Opel Zafira OPC - Barnevognsracer
16.04.04: Nå har vi endelig fått låne råtassen Zafira OPC. En barnevognsracer med styling og 200 hk turbomotor under panseret. Dette må vel være en ypperlig kompromissbil for familiefaren som har små barn og hund, eller som er trener for et miniputtlag?
Les mer
 Test: Opel Vectra Stasjonsvogn 3.0 CDTI
27.03.04: Vi i motorweb har tidligere testet Opel Vectra sedan. I fjor kom stasjonsvognen på markedet og vi har hentet en bil til test. Forrige gang vi kjørte Vectra var bilen utrustet med en 2,2 liters bensinmotor som, i kombinasjon med automatgir, ikke overbeviste allverden. Vi ønsket derfor denne gang å teste Vectra med dieselmotor.
Les mer
 Test: Opel Signum 2,2 DTI
20.09.03: Opel har tidligere slitt med at de blir kategorisert som et gubbemerke. Dette jobber Opel iherdig med å rette opp. De har i den senere tid lansert flere nye modeller som skal rette opp dette imaget. Nå har de lansert enda en ny modell, Opel Signum.
Les mer
 Test: Speedster - Opelen som går så bra at hatten blåser av…
25.07.03: Vi i motorweb har hatt gleden av å teste en Opel Speedster Turbo i en hektisk uke. Speedster kan ikke sammenlignes med noen ”normal” bil. Det er en rendyrket kjøremaskin, både på godt og vondt. Vi vil prøve å formidle litt av de opplevelsene og erfaringene vi gjorde. Les videre for å få en følelse av eksos og svidd gummi.
Les mer
 Test: Opel Meriva
04.07.03: Motorweb har denne gangen testet en av Opels sist lanserte biler. De har nylig lansert Signum og Meriva, men det er Meriva vi låner denne gangen. Meriva stiller i likhet med sin storebror Zafira i MPV-klassen (Multi Purpose Vehicle). Meriva er mindre enn storebror Zafira og kan dermed sies å stille i en slags lett fluevekt MPV-klasse.
Les mer
 Test: Opel Zafira 2,0 D
01.05.03: Opel Zafira er en MPV (Multi Purpose Vehicle) i ordets rette forstand. Bilen tilbyr en rekke forskjellige seteløsninger og kan romme alt fra 1-7 passasjerer avhengig av dine behov. Vi i motorweb har testet en Zafira 2,0 Diesel. Dette er motorwebs første test av en bil i MPV-klassen og vi ville sjekke om klassen virkelig er så fleksible som produsentene skal ha det til.
Les mer
 Test: Opel Vectra 2,2 l Elegance
16.04.03: Opel lanserte en ny Vectra på Genevemessen i 2002. Bilen er bygget på GM konsernets nye plattform og deler mange deler med blant annet Saab 9-3. Vectra skal konkurrere i den veldig tøffe mellomklassen med formidable konkurrenter som Ford Mondeo og Volkswagen Passat.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren