Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Peugeot

 Test: Peugeot 407 1,6 HDI Confort
Peugeot 407 1,6 HDI Comfort12.10.04: Da vi så de første bildene av Peugeot 407 for første gang måtte vi se både en og to ganger på bildene. For maken til frontuttrykk har vi sjelden sett. Bilen har nemlig en enorm grill som ser ut som den ønsker å svelge deg hel. Her har Peugeot virkelig designet en grill som skiller seg ut.
Det er dermed med spenning vi henter ut 407 til test. Står resten av bilen i stil til det spenstige frontpartiet?
Les mer
 Test: Peugeot 307 CC
27.02.04: Med vinteren snart på hell er det på tide å se litt på årets utvalg av spennende cabrioleter. Litt tidlig å ta av taket tenker du kanskje? Neida... For en ekte cabriolet-entusiast er alt vær cabriolet-vær. Peugeot 307 CC er muligens den cabrioleten som vil toppe klassens salgsstatistikk i 2004. Motorweb.no har derfor tatt med seg en 307 CC på langtur, med og uten tak!
Les mer
 Test: Peugeot 307 SW
29.06.03: Vi i motorweb tester denne gangen modellen 307 SW. I følge Peugeot skal testbilen være en mellomting mellom en stasjonsvogn og en flerbruksbil. Den skal ha flerbruksbilens kompatibilitet, men ikke være større enn en stasjonsvogn. Hvilke erfaringer vi har gjort kan du lese mer om her.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren