Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Saab

 Test: Saab 9-3 Aero
03.04.05: Saab har hatt en fremtredende plass i pressen i den siste tiden. Og det av høyst ufrivillige årsaker. Ryktene er gått om alt fra salg av fabrikken (eies i dag av amerikanske GM), flytting av produksjon til Tyskland og nedleggelse. Vi i motorweb hadde derfor lyst til å teste en Saab. Oppleve på nært hold det det spekuleres så mye om.
Les mer
 Test: Saab 9-3 Cabriolet Vector
05.03.04: Nå blir dagene lysere for hver dag og våren er heldigvis ikke så langt unna. Det betyr også at cabrioletsesongen er rett rundt hjørnet. Blant toppselgerene på dette markedet har vi i flere år funnet Saab og deres 9-3. Denne klassiske cruiseren har nettopp fått en velfortjent oppgradering og det er en helt ny bil som nå tilbys kundene.
Les mer
 Test: Saab 9-5 2,3t
12.11.03: Denne gangen er det Saab 9-5 sedan som står for prøve. Saab 9-5 er på størrelse med blant annet Audi A6 og BMW 5-serie. 9-5 er en gammel traver, og vi var spente på hvordan bilen er i forhold til nye og kanskje mer spennende konkurrenter.
Les mer
 Test: Saab 9-3 Vector
26.05.03:Saab har i lengre tid slitt med å selge biler og de stoler nå på at den nye 9-3 skal selge godt. Vi ønsket derfor å teste den nye modellen for å se hvordan Saab skal klare seg i et veldig tøft segment. Saab skal prøve å feste grepet i en klasse der BMW, Mercedes og Audi har et solid feste.
Les mer
 Test: Saab 9-3 Cabriolet
14.03.03: Med den sommeren vi hadde i fjor er det ypperlig med åpen bil. Vi i motorweb har vært heldige og fått prøve flere cabrioleter i fjor, blant annet en Saab Cabriolet. Saab var dyktige da de designet denne bilen. Den har holdt seg godt i flere år og vil helt sikkert forbli en ettertraktet cabriolet også i årene som kommer. Ifølge Saab vil det om kort tid komme en ny versjon av Saab 9-3 cabriolet.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren