Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Skoda

 Test: Skoda Octavia Stasjonsvogn 4x4
Skoda Octavia 1,9 Tdi Elegance19.03.06: Skoda er et merke som har fått et kraftig oppsving på det norske markedet de siste årene. Vi tester denne gang en av storselgerne blant Octaviamodellene, nemlig Octavia stasjonsvogn 4x4 med en 1,9 liters dieselmotor.
Les mer
 Test: Skoda Octavia 1,9 Tdi Elegance
Skoda Octavia 1,9 Tdi Elegance23.12.04: Modellen Octavia har vært en stor suksess for Skoda. Octavia har tilbudt masser av plass, gode kjøreegenskaper og mye utstyr til en hyggelig pris. Men bilen begynte å trekke på årene og en etterfølger var dermed påkrevd. Klarer nye Octavia å videreføre styrkene fra den første modellen?
Les mer
 Test: Skoda Fabia Elegance 1,4
06.10.04: Vi har denne gangen vært ute med minstemann i Skoda familien, Skoda Fabia stasjonsvogn. Skoda har fått et godt feste i det norske markedet og det virker som om de fleste eiere er veldig fornøyd med sin Skoda. Fabia er modellen som skal konkurrere med blant annet VW Polo, Peugeot 206 og Toyota Yaris, for å nevne noen.
Les mer
 Test: Skoda Octavia Collection 1,9 Tdi
14.09.03: Mange bilmerker kommer ofte med kampanjemodeller og utstyrspakker når det nærmer seg en ny modell. Skoda er en av disse. I løpet av neste år vil vi sannsynligvis få se en ny Skoda Octavia. Men inntil da kan du som kjøper velte deg i gode tilbud og utstyrspakker. Motorweb har kjørt en Octavia med utstyrspakken Collection.
Les mer
Test: Skoda Superb 1,9 Tdi
08.05.03: Motorweb tester denne gangen Skodas største bil, en Skoda Superb 1,9 Tdi. Bilen er bygget på samme plattform som Volkswagen Passat, men Superb er strukket noe og er faktisk 10 centimeter lenger. Vår testbil ser nesten ut som en Passat limousin.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren