Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Subaru

 Test: Subaru Forester Turbo XT
17.06.05: Forester kom på markedet så tidlig som i 1997. Den gangen var det nok ikke mange som snakket over Crossover-biler eller biler som spenner over flere segmenter. Subaru Forester er i alle fall helt klart en av disse.
Les mer
 Test: Subaru Outback
19.03.05: Denne gangen tester vi Subaru Outback, en krysning mellom en SUV og en stasjonsvogn. En bil som har fremkommeligheten til en SUV og komforten til en stasjonsvogn. Hvordan klarer Outback seg i et slikt segment. Faller den mellom to stoler, eller står den støtt og godt på egne ben?
Les mer
 Test: Subaru Legacy 2,0i
08.12.03: Subarus helt nye Legacy er denne gangen blitt testet av oss i motorweb.no. Subaru har lenge hatt et veldig voksent publikum, og har hatt de kjøperne med høyest snittalder. Dette ser nå ut til å snu radikalt.
Les mer
 Test: Subaru Impreza WRX STI
05.08.03: Dagens test skal vi starte som en liten gåte. Vi spør: Hva er det som er blått, har en vinge like høy som en ti etasjers boligblokk, gullfelger, stort luftinntak på panseret, rosa merker, masse dekor og er sikkelig ”harry”? Hmmmm, kanskje ikke så lett. Men hva hvis vi sier: Kjøreegenskaper og ytelser i toppklasse, 265 hk og fare for at folk tar deg for Petter Solberg. Da begynner det vel å demre for flere av oss.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren