Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Tester

 Test: VW Golf GT Tdi
VW Golf GT Tdi19.10.06: Vi har tidligere testet VW Golf GTI og var nesten udelt positive til modellen. Hva skjer når Volkswagen fjerner I’en og lager en GT? Er den en lillebror, eller kun en vanlig Golf med litt ekstra utstyr. Er GTI verdt de 100.000 mer den koster enn GT? Og kan man få en GTI light følelse i en diesel? Vi har tatt med den helt nye Golf GT TDI med 170 hk under panseret på en testtur, og forsøker å finne svarene.
Les mer

Klikk her for alle testene på motorweb

 Test: Volvo XC70 Ocean Race
Volvo XC70 Ocean Race26.09.06: Vi tester denne gang en Volvo XC (Cross Country) 70. Denne ser ved første øyekast ut som en vanlig stasjonsvogn, men du ser at den er høyere. XC 70 er nemlig en biltype som ønsker å kombinere terrengbilens fremkommelighet med personbilens komfort..
Les mer
 Test: Ford Mondeo Titanium X TDCI
25.08.06: Ford Mondeo går nå inn i sitt siste år før oppgraderingen er på plass. De siste årene har Ford Mondeo kommet i flere spesielle utstyrsutgaver. Vi testet sist Ghia X, nå er Titanium X på plass. Klarer Mondeo fortsatt å hamle opp med nykommerne som VW Passat, og en faceliftet Toyota Avensis? Vi setter Mondeo med sin kraftigste dieselmotor på prøve..
Les mer
 Test: Ford Fiesta Trend
19.06.06: Småbiler er ikke lenger hva de engang var, nemlig små. Vi har testet en av de bilene som i alle fall før i tiden var en småbil. Nå har det nesten blitt en voksen småbil. Ford Fiesta har vært med i gamet lenge, og kjempet hardt mot sterke konkurrenter som VW Polo og Toyota Yaris. Ford Fiesta har kommet i ny drakt denne våren, og vi tar med bilen ut på prøvetur.
Les mer
 Test: Porsche 911 Carerra S (997)
17.04.06: Det finnes de testbilene som biter seg ekstra godt fast i minnet og som du kan leve på i uker, måneder, ja år, etterpå. På høsten 2005 fikk vi låne en slik bil. Jo da, vi har testet bilen før, men ikke fått lov til å låne den så lenge og bli så vant til den. Bli med oss på en test som inneholder alt fra punktering til rånere som vil kappkjøre.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren