Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Toyota

 Test: Toyota Prius – Hybriden
19.07.04: Toyota ønsker å kombinere elbilens miljøvennlige profil med bensinmotorens bruker-vennlighet. Hvordan gjør man det? Jo de lager en bil med to motorer. En elmotor og en bensinmotor. Hvordan fungerer så dette i praksis? Vi i motorweb har tatt med en Prius på tur for å finne ut...
Les mer
 Test: Toyota Corolla 1,6 SOL Stasjonsvogn
10.03.04: Vi i motorweb prøver hele tiden å teste et så bredt spekter av biler som mulig. Hva er vel da mer naturlig enn å prøvekjøre Norges mest solgte bil? Denne gangen er det Toyota Corolla som får en grundig test. Vi prøver å finne ut hvorfor dette er Norges mest solgte bil, hva er det som gjør at så mange mennesker løper og kjøper Toyota? Les videre så skal vi forsøke å gi deg et svar.
Les mer
 Test: Toyota Avensis 1,8 Sol
17.12.03: Vi har endelig fått prøve en av Norges mest solgte biler, eller i alle fall det merket i dag som har flest solgte enheter, nemlig Toyota. Vår testbil er denne gangen en Toyota Avensis. Toyota har lenge skrytt av at de med nye Avensis har laget en bil for Europa, og vi forsøker selvfølgelig å finne ut om det er noe i påstanden. Testbilen er en Avensis stasjonsvogn i SOL utgave til 292.000,-.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren