Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Volvo

 Test: Volvo XC70 Ocean Race
Volvo XC70 Ocean Race26.09.06: Vi tester denne gang en Volvo XC (Cross Country) 70. Denne ser ved første øyekast ut som en vanlig stasjonsvogn, men du ser at den er høyere. XC 70 er nemlig en biltype som ønsker å kombinere terrengbilens fremkommelighet med personbilens komfort..
Les mer
 Test: Volvo V50 2,4
01.08.04: Tidligere i sommer testet vi nye Volvo S40, en bil som vi mente var en sterk konkurrent til både Audi A4, BMW og Mercedes. Denne gangen tester vi herregårdsvogn-utgaven, eller stasjonsvogn om du vil. Vi nordmenn har alltid hatt en forkjærlighet for stasjonsvogner, og det er med forventning og positive minner fra S40 vi denne gangen setter oss inn i V50.
Les mer
 Test: Volvo S40 – Ungdoms-(r)evolusjonen?
30.04.04: S40 er en modellbetegnelse som har vært i bruk i Volvosystemet i en årrekke, men bilen kom i ny versjon i fjor og den nye versjonen har ikke noe annet enn navnet til felles med den gamle modellen. For det er en fundamental endring som har funnet sted hos Volvo.
Les mer
 Test: Volvo V70R – Når villdyret våkner
16.01.04: De siste årene har det vært en spesiell sterk konkurranse bilprodusentene seg imellom om å ha den grommeste modellen. Antall hestekrefter har nærmest eksplodert og selv vanlige personbiler har ofte 150 hk eller mer. Dette er ytelser som var reservert GTI biler for kun få år siden. Toppmodellene i dag har ofte over 300 hk.
Les mer
 Test: Volvo S80 2,5 T AWD
25.10.03: Volvo S80 er, for mange nordmenn, blitt en mer aktuell bil i løpet av det siste året. Dette skyldes i hovedsak to forhold. For det første fikk bilen en facelift i 2003, og sist men ikke minst ble prisene på S80 kraftig redusert i mai i år. Prisen på testbilen gikk for eksempel ned med hele 40.000 kroner. Bilen er dermed en sterk konkurrent til blant annet Mercedes E-klasse, BMW 5-serie og Audi A6.
Les mer
 Test: Volvo XC 90 – Hemsedalsracer?
26.09.03: Volvo har tatt steget inn i en ny bilklasse og har lansert en SUV, Volvo XC90. SUV klassen er en av de raskest voksende og Volvo ønsker seg en bit av denne kaken. Felles for bilene i denne klassen er at de har firehjulstrekk, høyere bakkeklaring og er generelt beregnet på litt tøffere kjøring enn en vanlig personbil.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren