Hovedsiden  
  Tester  
  - Testarkiv  
  Nyheter  
  - Nyhetsarkiv  
  Motorsport  
  Messer  
  Søk  
     
  Kontakt oss  
     

 Volkswagen

 Test: VW Golf GT Tdi
19.10.06: Vi har tidligere testet VW Golf GTI og var nesten udelt positive til modellen. Hva skjer når Volkswagen fjerner I’en og lager en GT? Er den en lillebror, eller kun en vanlig Golf med litt ekstra utstyr. Er GTI verdt de 100.000 mer den koster enn GT? Og kan man få en GTI light følelse i en diesel? Vi har tatt med den helt nye Golf GT TDI med 170 hk under panseret på en testtur, og forsøker å finne svarene.
Les mer
 Test: VW Passat 1,9 TDI stasjonsvogn
03.04.06: Vi har tidligere testet VW Passat i sedanutgave. Sannsynligvis har flesteparten av Norges befolkning, og da særlig firmabilmarkedet ventet på den bilen vi nå har satt oss i, nemlig en VW Passat stasjonsvogn med den minste dieselmotoren. VW har som ønske at Passaten skal bli Norges mest solgte stasjonsvogn, og den bilen som topper firmabilstatistikken. Tror vi at den klarer det?
Les mer
 Test: Volkswagen Jetta 2,0 FSI Sportline
05.03.06: Her oppe i nord har vi alltid hatt en forkjærlighet for stasjonsvogner og kombi-kupeer. Sedanbiler med bagasjelokk og rumpe har aldri slått helt an. Vi tar denne gangen ut en VW Jetta. Eller en Golf sedan om du vil. VW Jetta er den VW-modellen som selger best i USA. Hvorfor den ikke selger i Norge forsøker vi å finne et svar på.
Les mer
 Test: Volkswagen Passat 2,0 TDI
03.07.05: En av Norges mest solgte bilmodeller, Volkswagen Passat, er nylig kommet i ny drakt.
Det er derfor vi med spenning har lagt ut på tur. Vi ønsket å finne ut hvordan denne forventede volumselgeren egentlig er. Har fabrikken klart å lage en bil som appellerer til like mange segmenter som forgjengeren?
Les mer
 Test: Volkswagen Golf GTI – The Red Devil
17.04.05: Dagens testbil er en klassiker allerede før siste versjon ble lansert, verdens mest solgte bilmodell, Volkswagen Golf. På toppen av Golfstigen har modellen GTI hele tiden ligget. Dette er modellen som skulle være det lille ekstra, en sportsbil for folket.
Les mer
 Test: VW Touran 1,9 Tdi DSG
13.05.04: Vi har tidligere kjørt VW Touran med dieselmotor og manuelt gir. Denne gangen kjører vi dieselmotor og VAGs spennende og nyutviklede girsystem DSG – Direct Shift Gearbox. Bli med på tur i en milsluker med plass til mormor og de 8 ungene...
Les mer
 Test: VW Golf 1,6 FSI – Verdens mest solgte?
12.12.03: En og annen gang i bilhistorien er det kommet modeller som virkelig revolusjonerer bilverdenen. I 1974 kom det nettopp en slik modell på markedet, Volkswagen Golf. Bilen ble umiddelbart en stor suksess og fikk en ny klasse oppkalt etter seg, den såkalte Golf-klassen. Siden lanseringen er bilen blitt oppdatert en rekke ganger og nå tester vi den nyeste versjonen, Golf V.
Les mer
 Test: VW Touran 1,9 Tdi
17.10.03: Volkswagen Touran markerer fabrikkens inntog i MPV (Multi Purpose Vehicle) klassen. Eller for å presisere i ”mini mpv-klassen”. Fabrikken har lenge hatt modellen Sharan, men kommer nå med en mindre bil som blir en direkte konkurrent til blant annet Opel Zafira.
Les mer
 Test: Volkswagen Phaeton 5,0 V10 TDI
05.09.03: Volkswagen tar opp kampen med Mercedes, BMW og til dels Audi. De entrer nemlig nå den klassen de ovennevnte produsentene så langt har fått ha i fred, nemlig luksussedan klassen. Det er i denne klassen produsentene virkelig får lov til å boltre seg med luksus, tekniske løsninger og innovasjoner. Bilene i denne klassen koster fra en million kroner og oppover.
Les mer
 Test: Volkswagen Touareg V10
08.08.03: Volkswagen har i det siste lansert modeller, Phaeton og Touareg, som skal bidra til å øke merkets prestisje. Vi i motorweb har denne gang testet luksus SUV modellen Touareg. Bilen er oppkalt etter et Afrikansk nomadefolk som lever i området rundt Saharaørkenen, Dersom en tar utgangspunkt i modellnavnet burde det således være en bil som er bra i ugjestmildt terreng.
Les mer
Test: Boble Cabriolet – Volkswagens sjarmtroll
20.07.03: Volkswagen Boble! Bare navnet er nok til å vekke assosiasjoner hos de fleste av oss. Flere generasjoner er vokst opp med et forhold til denne bilmodellen. Relanseringen av Boble har så langt ikke vært den suksessen fabrikken håpet på, men det kan fort endre seg nå når den toppløse versjonen er på markedet. Vi i motorweb har lånt en New Beetle Cabriolet, eller Boble på godt norsk.
Les mer
Test: Volkswagen Polo 1,9 Tdi Highline
30.05.03: I denne testen skal du få lese om Volkswagen Norges miste bil, Polo. Nå skal det jo nevnes at den bilen vi kjørte var en av de råeste Poloene som finnes.  En VW Polo 1,9 Tdi med 100 hk. Hva skal du med en diesel i en så liten bil spør du kanskje? Vel, da må du lese videre!
Les mer
Test: Volkswagen Golf R32
25.04.03: For å teste Volkswagens ”raskeste” serieproduserte bil måtte vi i motorweb ta oss en tur over grensen til Sverige. I kjelleren under Volkswagen Sveriges hovedkontor ved Stockholm sto en sølvfarget bil og ventet på oss, en Golf… Vi må skynde oss å si at det ikke var en hvilken som helst Golf. Det var nemlig en Golf R32. Modellbetegnelsen henspeiler seg til motoren. En 3,2 liters V6 på 241 HK.
Les mer
Tilbake

Hovedside

 Annonser
 Samarbeidspartnere

  Copyright © motorweb.no. All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.
Ansvarlig redaktør: Christian Tvedt
Webansvarlig: Andreas Jahren